Beau: Conny Helder droeg One Love-speldje tijdens WK-wedstrijd Oranje gemist? | Gids.tv

Beau: Conny Helder droeg One Love-speldje tijdens WK-wedstrijd Oranje gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview, binnenland

RTL 4
2022-11-29 22:05:00
Actueel

Uitzending van BEAU gemist?

We kunnen elke werkdag weer genieten van de gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens.

Gasten in BEAU - dinsdag 29 november

  • "Mijn wil is ook jouw wil” en “Focus alleen nog maar op mijn stem”, bij deze woorden denk je natuurlijk maar aan één man: Rasti Rostelli. Videoland maakte een documentaire over de bekendste hypnotiseur van Europa en vanavond is hij te gast.

  • "Iedereen moet zich 48 uur zélf kunnen redden bij een cyberaanval of een ramp in ons land", dat zeiden bazen van veiligheidsdiensten vandaag in het AD. We zijn daar onvoldoende op voorbereid en daarom start de overheid een campagne. We praten hierover met Iris van Deinse.

  • Oranje plaatste zich zojuist voor de achtste finales van het WK. We bespreken het Nederlands Elftal en de meest opvallende momenten van het toernooi met de mannen van Bureau Sport: Frank Evenblij en Erik Dijkstra!

  • Geen regenboogband, geen regenboogkleren en ook geen veelkleurig hoedje. Sportminister Conny Helder (VVD) protesteerde tegen discriminatie in het voetbal door een One Love-speldje te dragen. We bespreken het stille protest tegen het WK in Qatar met Floor Bremer.

  • In het Indonesische West-Papoea is totale oranjekoorts-gekte uitgebroken sinds het WK. Scooterrijders vormen daar een oranjestoet terwijl ze wapperen met de Nederlandse vlag.Raki Ap en Julia Jouwe hebben roots in West-Papoea en vertellen ons waarom dat zo is.

Bekijk deze aflevering van BEAU hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

BEAU video's

BEAU TV-Nieuws