Logo 112 Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) wo 03 april 2024, 2:31

Bewoner naar het ziekenhuis bij woningbrand in Apeldoorn

APELDOORN- Bij een brand op een zolder van een woning aan het Griffiersveld in Apeldoorn, heeft een bewoner rook ingeademd. De man is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De brand brak rond 22.45 uur uit op de zolder van een tussenwoning. De bewoners ging naar buiten en wekten de buren. De brandweer kwam met spoed ter plaatse waaronder een blusvoertuig en een hoogwerker. Bij aankomst van de brandweer stond de zolder vol met rookontwikkeling. Ook kwam de rookontwikkeling uit het dak zetten. De bewoners van de woning en van de naastgelegen woningen stonden buiten, sommige zelfs in hun badjas.

Lees ook:  Taakstraf voor vrienden die brandweerman hielpen aan z'n eerste uitruk

De brandweerlieden begonnen direct met blussen en het voorkomen van uitbreiding van de brand. Na enige tijd was het vuur onder controle. De zolder liep bij de brand wel forse schade op. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk.

Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over een van de bewoners. De man had wat rook ingeademd en werd ter plaatse nagekeken en behandeld. De man is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Stichting Salvage is ter plaatse gekomen voor de schade afhandeling.

Deel dit artikel:

Het laatste 112 nieuws in je mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Locatie

112 Melding

22:41:02 02-04-24 P 1 BON-02 BR woning (zolder) Griffiersveld Apeldoorn 062651 063231 Brandweer Apeldoorn (de Maten)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
×
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.