Nieuws

112 Nieuws: N35 afgesloten na ongeluk| Auto op de kop langs N50 bij Kampen

In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven van donderdag in onze provincie.

22.35 uur | N35 afgesloten bij Raalte na aanrijding tussen auto en fiets

Fietser gewond bij aanrijding op N35.
© SPS Media/Rens Hulman
Op de N35 bij Raalte heeft een automobilist vanavond een fietser aangereden. Meerdere ambulances zijn ter plekke. De plaats van het ongeluk is afgeschermd. Er is ook een traumahelikopter opgeroepen. De arts van het Mobiel Medisch Team is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis.
Over de toedracht van het ongeluk is niets bekend. Ook is niet duidelijk hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn.

20.50 uur Auto botst op RIMOB in Kampen op N50, weg dicht

Auto op kop langs de weg na botsing met RIMOB.
© Stefan Verkerk
Op de N50 bij Kampen is vanavond een automobilist op een zogenoemde RIMOB gebotst, een rimpelbuisobstakelbeveiliger. De weg is afgesloten voor verkeer richting Emmeloord. Een persoon is met een ambulance afgevoerd. Hoe het kan dat de automobilist op de RIMOB botste is niet bekend.
Een RIMOB is een constructie die op autosnelwegen wordt gebruikt om obstakels, in dit geval een vangrail, af te schermen en de klap van een ongeval op te vangen.
De auto sloeg ondanks de RIMOB over de kop en belandde op het dak langs de kant van de weg.

20.03 uur | Auto belandt na slippartij in tuin woning Almelo

Het moet een flinke klap zijn geweest waarmee de auto de schutting raakte.
© SPS Media/Floris Kayim
In Almelo is vanavond een auto in de achtertuin van een woning beland. Voor het volledige verhaal klik je hier.

19.10 uur | Auto raakt bijna woning na ongeluk in Wierden

Een auto raakte bijna een woning na een aanrijding in Wierden.
© SPS Media/Bert Kamp
In Wierden is aan het einde van de middag een automobilist bij een botsing van de weg geraakt en vlakbij een woning tot stilstand gekomen. Twee auto's botsten op elkaar op de kruising van de 1e Lageveldsweg met de Vlierdijk. Een van de auto's schoot na de aanrijding door richting een woning vlak bij de kruising.
De inzittenden van de van de auto zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd en behandeld. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.
Een berger heeft de auto's die bij het ongeluk betrokken waren, afgevoerd.

13.56 uur | Brandweer blust brandje in Zwolse woning

De brandweer heeft vanmiddag een woningbrand aan de Timorstraat in Zwolle geblust. In de woning was niemand aanwezig, waardoor de brandweer moet inbreken om bij het vuur te kunnen komen. De brand bleek te zijn ontstaan in een bankstel in de woonkamer. De buurvrouw ontdekte dat er wat mis was en belde de brandweer.
De woning wordt geventileerd om de rook naar buiten te krijgen. Stichting Salvage bekijkt wat de schade in de woning is.
Brandweer Zwolle krijgt melding van brand in woning
© PNN

11.38 uur | Bestuurster van scooter schiet sloot in na uitwijkactie

Een bestuurster van een scooter is vanmorgen lichtgewond geraakt toen ze op de Kuipersdijk in Enschede in een diepe sloot langs de weg belandde. De vrouw moest uitwijken voor een voetganger die bij het zebrapad liep. De scooterrijdster is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel. De politie zoekt uit wat er nou misging.
Politie ontfermt zich over scooter die in sloot is beland
© Dennis Bakker/SPS Media

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.